Објекти

ФК “Партизан” Гај

ФК “Партизан” Гај


На фудбалском терену у Гају утакмице као домаћин игра Партизан. Клуб се такмичи у Првој јужнобанатској лиги, а терен димензија 110x60 метара одговара стандардима ове лиге. Подлога је од природне траве веома доброг квалитета тако да се утакмице могу несметано организовати током читавог првенства.

По прописима терен има две покривене клупе за резервне играче и чланове стручних штабова као и кућицу за делегата утакмице.

Стадион нема рефлекторе, тако да су тренинзи могући само у дневним терминима.

Уз десну аут-линију (на прописаном одстојању иза ограде) је монтажна (непокривена) трибина са око 200 места.

У склопу објекта поред главног терена налази се и терен за мале спортове на којем се могу играти - мали фудбал, кошарка и рукомет.

У управној згради су клупске просторије (куцање записника), као и одвојене свлачионице (уређене по прописима - клупе за седење, чивилуци за одлагање опреме, тушеви, тоалет....), две за играче и једна за судије. 

Просторије испуњавају услове квалитетног стамбеног, безбедносног и спортског критеријума за припрему и организацију фудбалске утакмице. Објекат има одговарајућу електричну, светлосну, ваздушну и водоводноканализациону инфраструктуру. У оквиру свлачионице и клупских просторија по регулисаним прописима налезе се : медицински ормарићи за прву помоћ, као и ватрогасни апарати за гашење пожара.

Сва возила за хитне случајеве (амбулатна, ватрогасна и полицијска) имају обезбеђен лак приступ стадиону.


 


 

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"