Објекти

ФК "Раднички" Ковин

Фудбалски терен на којем као домаћин утакмице игра Раднички одговара прописаним међународним стандардима. Димензије терена су 105x68 метара. Подлога је од природне траве, потпуно гладка и равна, у одличном стању,  што омогућује несметано организовање и одигравање утакмица током такмичарске сезоне (уз константне похвале делегата утакмица у протколарним изјавама о стању терена).

По прописима терен има две покривене клупе за резервне играче и чланове стручних штабова са по 13 места, као и кућицу за делегата утакмице.

Дуж целе леве аут-линије је трибина (по прописима од терена одвојена оградом), капацитета 1.000 места.

Стадион је осветљен (рефлектори), тако да се може користити и у вечерњим терминима за тренинге, али не и одигравање утакмица.

Иза главног терена је помоћни, такође од природне траве, одлично припремљен. Погодан је за тренирање и одигравање пријатељских утакмица у сениорској конкуренцији, односно званичних у млађим категоријама.

У склопу објекта налази се и Управна зграда са економатом, две свлачионице за играче, судијском свлачионицом и просторијом за састанке.

Све свлачионице су, готово, индентично опремљене (клупе за седење, чивилуци за одлагање опреме, тушеви, тоалет....).

Просторије испуњавају услове квалитетног стамбеног, безбедносног и спортског критеријума за припрему и организацију фудбалске утакмице. Објекат је повезан са заштићеним прилазом за приступ терену и поседује одговарајућу електричну, светлосну, ваздушну и водоводноканализациону инфраструктуру. У оквиру свлачионице и клупских просторија по регулисаним прописима налезе се : медицински ормарићи за прву помоћ, као и ватрогасни апарати за гашење пожара.

Место на којем играчи и судије излазе на терен заштићено је оградом и омогућује да се продре далеко у зону за играње (терен). Сва возила за хитне случајеве (амбулатна, ватрогасна и полицијска) имају обезбеђен лак приступ стадиону (главна капија).

Спортски објекат налази се у Дунавској улици бр. 38 у Ковину, а утакмице на њему играју се од 1929. годинe.


 


 

 


Контакт

Адреса: ЈНА 34, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899
       013/741-014 (директор)

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com
direktor@sportkovin.rs
kancelarija@sportkovin.rs
racunovodstvo@sportkovin.rs

Пратите нас

© 2021. Установа за спорт Ковин