Објекти

БСК Баваниште

БСК Баваниште


На фудбалском терену у Баваништу утакмице као домаћин игра БСК. Клуб се такмичи у Другој јужнобанатској лиги, а терен димензија 100x75 метара одговара стандардима ове лиге. Подлога је од природне траве веома доброг квалитета тако да се утакмице могу несметано организовати током читавог првенства.

По прописима терен има две покривене клупе за резервне играче и чланове стручних као и кућицу за делегата утакмице.

Стадион нема рефлекторе, тако да су тренинзи могући само у дневним терминима.

У склопу објекта поред главног терена налази се и терен за мале спортове који је осветљен тако да се мали фудбал, кошарка и рукомет могу играти и у вечерњим сатима. Заштитни знак Баваништа је Летња лига у малом фудбалу.

У управној згради су клупске просторије (за састанке, куцање записника), као и свлачионице (уређене по прописима - клупе за седење, чивилуци за одлагање опреме, тушеви, тоалет....).

Просторије испуњавају услове квалитетног стамбеног, безбедносног и спортског критеријума за припрему и организацију фудбалске утакмице. Објекат има одговарајућу електричну, светлосну, ваздушну и водоводноканализациону инфраструктуру. У оквиру свлачионице и клупских просторија по регулисаним прописима налезе се: медицински ормарићи за прву помоћ, као и ватрогасни апарати за гашење пожара.

Сва возила за хитне случајеве (амбулатна, ватрогасна и полицијска) имају обезбеђен лак приступ стадиону.


 


 

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"