Актуелно

„ГУЛАН МД“ ПОБЕДНИК IV МЕМОРИЈАЛА „ЂОРЂЕ БАЛАН БАКИ“

„ГУЛАН МД“ ПОБЕДНИК IV МЕМОРИЈАЛА „ЂОРЂЕ БАЛАН БАКИ“


Екипа „Гулан МД“ победник је четвртог Меморијалног турнира у малом фудбалу „Ђорђе Балан Баки“, који је завршен у суботу увече на Отвореном терену за мали фудбал и рукомет „Установе за спорт“ Ковин. „Гулан МД“ је у финалу савладао екипу „Мега пак“ са 5:3 и тако другу годину заредом освојио титулу најбољег на овом сада већ традиционалном ковинском турниру и новчану награду у вредности од 500 хиљада динара. Треће место освојила је екипа „Чаролија 013“ након победе над екипом „Пекара Шаља“ са 6:3. За најбољег играча турнира проглашен је Александар Павловић из победничке екипе „Гулан МД“, најбољи голман је чувар мреже „Мега пака“ Јовица Јовановић, док је најбољи стрелац Ковинац Александар Маодуш из екипе „Чичић керамика“.

Последње вечери турнира осим полуфинала, утакмице за треће место и великог финала, одигран је и ревијални меч „Бакијеви другари“ – „Владини другари“ – Стефанови другари“. Финално вече увеличао је и наступ чланица плесне групе УВ денс у светлећим костимима, традиционална бакљада у част Ђорђа Балана, чије име турнир носи, а нису изостале ни вредне награде за публику.

Подсећамо, четврти по реду турнир „Ђорђе Балан Баки“, који је одржан од 27. јуна до 6. јула, организовало је Удружење „Бакијеви другари“ у сарадњи са спонзорима и пријатељима турнира, а техничку подршку у организацији пружила је „Установа за спорт“ Ковин.

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"