Актуелно

Радионица Логоигрице јуче у Установи за спорт

Радионица Логоигрице јуче у Установи за спорт


Установа за спорт још једном је била домаћин (четвртак, 21. новембар) акције "Све за младе" под покровитељством Министарства за спорт и омладину Републике Србије, а у којој су овога пута стручна лица из београдске Логоигрице одржала радионицу за децу од четири до шест година, а потом и интерактивни састанак са родитељима.

Радионица је имала за циљ детекцију и дијагностиковање говорно-језичких потешкоћа у развоју, а малишанима су показиване картице са појмовима и причама у следу.

Након радионице одржан је саветодавни састанак родитеља са стручним лицима Логоигрице у вези потешкоћа у изговору гласова, семантичком и синтаксичком развоју деце. Родитељи су саветовани (упутства и примери) на који начин да спроводе вежбе у кућним условима.

Логоигрица је, да подсетимо, дефектолошко логопедско саветовалиште и развојно саветовалиште које се бави раном детекцијом, дијагностиком, превенцијом развојних и стечених гласовних говорно-језичких поремећаја,муцања,успореног психомоторног развоја,поремећаја первазивног спектра,тешкоће у учењу,поремећаја слуха,вида,церебралне парализе и других неуролошких поремећаја код деце и одраслих.

И ово интерактивно предавање било је у организацији локалног Удружење спортиста "Фамилија" из Ковина.

Комплетну галерију можете видети на нашој ФБ страници


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"