Актуелно

ПРЕТПИОНИРИ БАВАНИШТА ВИЦЕШАМПИОНИ ВОЈВОДИНЕ

ПРЕТПИОНИРИ БАВАНИШТА ВИЦЕШАМПИОНИ ВОЈВОДИНЕ


Претпионири Одбојкашког клуба „Баваниште“ освојили су друго место на Првенству Војводине, које је завршено 9. априла Финалним турниром у Ковину. Бољи од „Баваништа“ у финалу били су њихови вршњаци из Зрењанина, претпионири „Пролетера“, славили су са 3:0 у сетовима. Треће место освојили су одбојкаши „Стражилова“ из Сремских Карловаца и то после победе над екипом „Волеј“ из Новог Сада са 3:1 у сетовима. Претходно, у полуфиналним утакмицама, тим тренера Горана Ракочевића је био бољи од „Волеја“ са 3:1, чиме су се реванширали Новосађанима за пораз у прошлогодишњем финалу, док су Зрењанинци савладали „Стражилово“ са 3:0.

На Завршном турниру у Ковину, додељене су и појединачне награде, па је тако за најбољег одбрамбеног играча тј. најбољег либера турнира проглашен Вук Тонковић из новосадског „Волеја“, најбољи сервер је Лука Цветковић из селекције „Баваништа, а у Баваниште је отишла и награда за најбољег примача, Андрију Николића. Душан Милосављевић из „Стражилова“ је најбољи дизач, а Алексеј Јелисић из „Пролетера“ најбољи смечер турнира. Најбољи играч – МВП претпионирског Ф4 турнира је Душан Зечић из редова новог првака Војводине, „Пролетера“.

Завршни турнир претпионирског Првенства Војводине организовао је ОК „Баваниште“, уз техничку подршку „Установе за спорт“ Ковин. Све утакмице одигране су у Згради за спорт и физичку културу (хала ОШ „Ђура Јакшић“), а учествовале су по две првопласиране екипе из обе групе лигашког дела такмичења.

Да подсетимо, претпионири из Баваништа су другу годину заредом вицешампиони Војводине.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2023. Установа за спорт Ковин