Актуелно

БИРАМ СПОРТ – НОВА АКТИВНОСТ УСТАНОВЕ ЗА СПОРТ КОВИН


Нова програмска активности „Установе за спорт“ Ковин под називом „Бирам спорт“ има за циљ да код најмлађе популације кроз забаву и покрет стимулише редовну физичку активност, промовише спорт и здраве навике живота, развије основне моторичке способности и укаже родитељима на потребу бављења спортом у најранијем узрасту. Активност се спроводи кроз организацију две акције за ученике првих и других разреда основне школе.

Прва акција под називом „Моторика са најмлађима“ стартује последњег дана новембра са почетком у 19:00 часова у Згради за мале спортове у Ковину. Те вечери, уз тимски дух, деца ће имати задатак да покажу сву своју спретност и брзину прелазећи полигон са препрекама.

Друга акција под називом „Спортом кроз забаву“ биће одржана 2. децембра 2021. године са почетком у 19:00 часова у Згради за спорт и физичку културу у Ковину и те вечери ће деца имати прилику да се кроз забаву упознају и уче основе рада са реквизитима у спортским дисциплинама бадминтон, стреличарство и фризби.

Програм активности предвиђа и едукативно предавање спортског стручњака под називом „Значај бављења спортом за здравље деце“.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"