Актуелно

Завршена акција "Вежбањем до здравља" за 2021.


Завршна акција програмске активности "Установе за спорт", "Вежбањем до здравља" успешно је реализована у четвртак, 28. октобра 2021. године са почетком у 20 часова у великој сали Зграде за мале спортове у Ковину.

Даме су се међусобно надметала у спортској прецизности и спретности кроз три дисциплине и то: куглање, стреличарство и пикадо. Пролазећи све станице, уз спортски жар и мотив за успехом, евидентирани су резултати и добијени најуспешнији у овом циклусу: У дисциплино куглање, треће место је заузела Татјана Милковски, друга је била Нада Вучић, док је првопласирана била Милица Лазовић.

У дисциплини стреличарство, треће место је припало Снежани Карабашевић, друга је била Сузана Вујић, док је најпрецизнија била Сандра Јорданов. У дисциплини пикадо, треће место је освојила Тијана Стојиљковић, друга је била Наташа Николић, док је прво место освојила Маријана Ракић.

За све учеснике организатор је обезбедио златне учесничке медаље, захвалнице и мајице, док су за најуспешније даме у три дисциплине обезбеђене медаље и пехари. Уз дружење у пријатном амбијенту евоциране су успомене на догађања из протеклих акција са заједничком поруком - видимо у наредном циклусу.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"