Актуелно

Свечани пријем спортиста поводом Дана општине Ковин

Свечани пријем спортиста поводом Дана општине Ковин


Поводом Дана општине Ковин (4. октобар) председница општине Сања Петровић организовала је пријем за младе спортисте и њихове тренере.

У скупштинској сали свечано су дочекани одбојкашки вицешампиони Европе у сениорској конкуренцији Сара Царић (поникла у ковинском Радничком, сада чланица обреновачког Тента) и Саша Владисављев (помоћни тренер у репрезентацији, иначе, некада играч, а потом и тренер Баваништа, тренутно шеф струке београдске Црвене звезде), затим каратисти Радничког: Стефан Макић, Страхиња Ђорђевић, Селена Ђорђевић, Никола Царан и Саша Ђурић са тренером Сашом Ђорђевићем - освајачи медаља у појединачној и екипној конкуренцији на такмичењима на државном нивоу, потом двојац боксерске Академије Витез – Данило Гулан (државни првак појединачно у јуниорској конкуренцији и екипно са тимом Сомбора) и његов тренер Данијел Кокора, као и Марија Лукић (апсолутни шампион државе у пецању за даме – дисциплина пловак, објединила титуле на државном и изборном такмичењу) и њен тренер Ивица Јовчић.

Свечаном пријему присуствовали су и пионири Одбојкашког клуба Баваниште који су у овој години остварили низ одличних резултата међу којима се издваја сребро са финалног турнира Спортских игара младих које је одржано у Сплиту. Састав перспективне екипе из наше општине изгледа овако: Вуксан Ракочевић (капитен), Реља Станковић, Петар Зафировић, Никола Јованов, Немања Ћурчић, Милош Симичић, Михајло Бачвански, Михаило Станисављевић, Андрија Николић, Страхиња Милановић, Вељко Костић, тренер Горан Ракочевић.

(галерију фотографија можете погледати на нашој ФБ страници)


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"