Актуелно

Раднички савладао Јединство 1:0 у дербију кола


И поред пораза минималним резултатом (1:0) у Павлишу од Црвене звезде фудбалери Партизана из Гаја задржали су прво место на табели Подручне лиге Панчева после седмог кола.

На друго место табеле, са бодом заостатка у односу на Гајчане, пробио се Раднички који је у Ковину био бољи од Јединства из Качарева, за гол (једини на утакмици), који је постгао Мирослав Јоновић у 54. минуту сусрета.

У другој јужнобанатској лиги фудбалери Омладинца из Делиблата наставили су серију одличних резултата. Шесту победу у шест утакмица уписали су против Радничког из Баранде у сусрету две првопласиране екипе на табели. Голове за Делиблаћане у победи од 2:0 постигли су Помар и Тајдић, а плаво-бели из наше општине имају сада шест бодова више од првих пратилаца, поменутог Радничког, и Пролетера из Мраморка који је декласирао на свом терену (7:0), победу из Самоша.

Трећи представник наше општине у овом рангу БСК из Баваништа поражен је у Глогоњу 4:2 од истоименог домаћина

.У последњем, седмом, рангу такмичења у којем се такмиче екипе наше општине, Колонија је у Ковину савладала Будућности из Банатског Брестовца 2:1 и са 9 бодова остала на деоби првог места са екипом Воја Гачић из Панчева.Дубовачко Јединство одиграло је нерешено 2:2 са Темпом из Сефкерина на домаћем терену и тако стигло до 4 бода, док је Борац из Плочице изгубио (од Воје Гачића у Панчеву 3:0) четврти пут у исто толико утакмица и тренутно је последњи, шести, на табели без бодова.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"