Актуелно

Одбојкаши Баваништа победници Спортских игара младих Србије.


Одбојкаши Баваништа победници су Спортских игара младих Србије.

На финалном турниру који је одржан на Златибору они су данас у утакмици одлуке савладали екипу из Ниша 2:0 у сетовима (25:20 и 25:13) и тако се пласирали на завршни турнир Спортских игара младих чији ће домаћин бити Сплит, а на којем ће учествовати екипе из Хрватске и Босне и Херцеговине.

Баваниште је пласман у финале изборило победом над екипом Пожаревца, после веома драматичне утакмице, која је решена у три сета – 13:25, 27:25 и 15:13.

Састав Баваништа који се окитио златном медаљом: Вуксан Ракочевић (капитен), Михајло Бачвански, Милош Симичић, Никола Јованов, Михаило Станисављевић, Немања Ћурчић, Реља Станковић, Петар Зафировић, Андрија Николић и три појачања: Андреј Алексић (Војводина Нови Сад), Данило Ратковић (Клек) и Стефан Кресић (Пролетер Зрењанин). Тренер: Горан Ракочевић.Победницима турнира медаље уручила је бивша репрезентативка Тијана Малешевић, која је 2011. била европска, а седам година касније светска шампионака са државним тимом.Игре су и ове године подржали бројни спортисти, а предводио их је ас Манчестер јунајтеда, и амбасадор Спортских игара младих Немања Матић.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"