Актуелно

Међународни рукометни турнир стартује у четвртак, Раднички игра ипак у Ковину

Међународни рукометни турнир стартује у четвртак, Раднички игра ипак у Ковину


Седмо издање „Трофеја Смедерево“ стартује у четвртак као што сте већ имали прилике да прочитате на нашем сајту.

Битна промена за љубитеље рукомета у Ковину јесте да ће Раднички ипак, играти у нашој Хали спортова, а не у Смедереву како је раније организатор најавио. Дакле, први противник црно-белих на једном од највећих европских турнира за млађе категорије је Железничар из Ниша, а утакмица почиње у 13 сати.

Раднички наступа у годишту 2002/03. а уз ова два тима у групи су још и румунски Банатул и Младеновац.

Иначе, програм у реновираној Хали спортова у Ковину отварају Боснa и Динамо Панчево од 9 сати, утакмице би требало да трају до 19.00, а спектакл дана требало би да буде, бар на папиру, дуел француског ПСЖ-а и Београда од 14.20.

 Техничка организација турнира у Ковину поверена је Установи за спорт и Спортском савезу , а такмичење ће се одржавати у Згради за спорт и физичку културу ( хала спортова ) .  Ковин ће током четири дана турнира угостити екипе из Босне и Херцеговине, Румуније, Мађарске, Хрватске, Туниса, Француске, Русије, Естоније, Велике Британије и Алжира. Распоред такмичења по данима биће благовремено објављен на сајту Установе за спорт Ковин.

Позивамо све спортисте, спортске раднике и спортске заљубљенике да посете ову изузетно значајну спортску манифестацију и уживају у умећима будућих звезда рукомета на европском и светском нивоу.

 Да подсетимо, турнир се игра на 9 терена у Смедереву и једном у Ковину.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"