Актуелно

Свечано отворен Кошаркашки камп "Ковин 2019"

Свечано отворен Кошаркашки камп "Ковин 2019"


                На терену поред Зграде за мале спортове у суботу 29. јуна, свечано је отворен Кошаркашки камп „Ковин 2019“.               

                Догађају на којем би Ковину могли да позавиде и многи већи градови,  присуствовале су, уз бројну публику, и бројне генерације Кошаркашког клуба Раднички.  Од оних најмлађих, будућих асова, преко садашњих играча, све до легенди клубакоји је ове године начео шесту деценију постојања.

                Камп су симболично, поенима из рекета, отворили наша суграђанка Марина Марковић, играчица немачког Грунер Стерн Келтерна, и Урош Луковић, кошаркаш Морнара из Бара. Они су потом свим полазницима кампа уручили и мајице са принтом „Кошаркашки камп Ковин 2019“.

                „Обећавамо добар и квалитетан рад. Главни део тренинга биће посвећен индивидуалној техници и тактици како би млади играчи  што више напредовали у паузи између два првенства. Радићемо на техници, дриблингу, додавању, шуту и одбрани. Максимално ћемо се посветити овим елементима и тражити да их полазници што правилније изводе уз велики број разноликих вежби“ – поручили су по отварању Попадић и Јереминов.

                Да подсетимо, камп траје до 6. јула.

                „Кампери“ су подељени у три групе и тренирају свакодневно, на терену крај Зграде за мале спортове, по следедећем распореду: школа кошарке 8:00-9.30, млађи пионири и пионири 9 30-11:00, кадети и јуниори 20:00-21.30.

                Техничку помоћ при реализацији кампа организаторима пружа „Установа за спорт“ Ковин.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"