Актуелно

Кошаркашки камп на терену поред Зграде за мале спортове

Кошаркашки камп на терену поред Зграде за мале спортове


Од петка 28. јуна до шестог дана јула на отвореном терену код Зграде за мале спортове трајаће кошаркашки камп који ће као и прошле године приредити наши суграђани и кошаркаши познати и ван граница Србије – Марко Попадић и Бранко Јереминов.

„Обећавамо добар и квалитетан рад. Главни део тренинга биће посвећен индивидуалној техници и тактици како би млади играчи  што више напредовали у паузи између два првенства. Радићемо на техници, дриблингу, додавању, шуту и одбрани. Максимално ћемо се посветити овим елементима и тражити да их полазници што правилније изводе уз велики број разноликих вежби“ – поручују Попадић и Јереминов.

Свечано отварање кампа је у суботу 29. јуна уз присуство наше суграђанке и играча Грунер Стерн Келтер Марине Марковић и играча Морнара из Бара Уроша Луковића.

Учешће су потврдили још и: професор др. Владимир Копривица, репрезентативац Стефан Бирчевић, други играч света у баскету 3на3 Дејан Мајсторовић, Урош Николић кошаркаш белгијског Монс-Ена, Mиљан Павковић из словеначког Шенчура, Бојан Јовичић, тренер Тамиша, као и наши суграђани тренер Миша Попадић и кошаркашки судија Дејан Савић. Техничку помоћ при реализацији кампа пружиће „Установа за спорт“ Ковин, која овом приликом позива све спортисте, а посебно најмлађе, да у великој броју присуствују кампу и дају подршку нашим суграђанима у реализацији овог кошаркашког пројекта.

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"