Актуелно

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА РЕКРЕАТИВЦЕ

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА РЕКРЕАТИВЦЕ


Марко Димитријевић победник је првог турнира у оквиру Отвореног првенства у стоном тенису за рекреативце, које „Установа за спорт“ Ковин организује у оквиру својих редовних спортских активноости. Димитријевић је у финалу првог турнира, који је завршен у суботу у Згради за мале спортове, победио Момчила Петковића. Треће место заузео је Климе Јаневски, а четврто Никола Симијоновић. На првом турниру Димитријевић је освојио пет бодова, Петковић четири, Јаневски три, Симијоновић два, а по један бод припао је осталим четвртфиналистима: Милану Станковићу, Мирославу Ћинићу, Бори Урошеву и Слободану Перовићу.

Подсећамо, Отворено првенство стонотенисера рекреативаца почело је 25. марта, уз учешће 24 пријављена играча, који су били подељени у четири групе. Након мечева у групама, по двојица најбоље пласираних из сваке групе, наставили су такмичење у четвртфиналу.

Предвиђено је да се у току године одиграју још два турнира (у септембру и новембру) и завршни турнир, који ће крајем године окупити осморицу играча са највише освојених бодова са сва три турнира. Поред освојених бодова и борбе за пласман на завршни турнир, најбоље пласирани такмичари на сваком турниру добијају и медаље и пехаре. Првенство рекреативаца у стоном тенису, „Установа за спорт“ Ковин организује у сарадњи са Миланом Станковићем из Баваништа, заљубљеником у овај спорт и организатором бројних рекреативних, али и хуманитарних турнира.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"