Актуелно

Побољшани услови рада у кардио-сали и теретани


У складу са Годишњим програмом рада и Финансијским планом „Установе за спорт“ Ковин за 2021.годину, а у циљу побољшања и унапређења услова за бављем спортом грађана општине Ковин, у току ове године извршене су набавке спортске опреме и спортских реквизита.

Сходно потребама такмичара и рекреативаца општине Ковин, нејвеће промене извршене су за кориснике теретане и кардио сале. Кардио сала, поред тренутне понуде обогаћена је и новим спининг бициклом, па ће љубитељи бициклизма моћи да се опробају и на овој справи.

Теретана је добила адекватну подлогу за под, чији састав од пресоване гуме трпи и амортизује коришћење тегова и справа под оптерећењем. Набављена су и два сталка која служе за одлагање олимпијских шипки, такође у простору теретане.Поред уграђених рипстола у великој сали Зграде за мале спортове, а сходно потребама спортских организација и других корисника мале сале Зграде за мале спортове извршена је набавка и уградња 5 рипстола, који малој сали дају нови изглед и побољшавају услове за рад у њој, такође за потребе развоја рекреативних акција „Установе за спорт“ Ковин купљена су и 4 сета за рекреативно стреличарство.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"