Актуелно

Наставак бесплатне акције Вежбањем до здравља

Наставак бесплатне акције Вежбањем до здравља


Бесплатна акција Установе за спорт „Вежбањем до здравља“ наставља се сутра (четвртак, 10. октобар) од 20 сати, другим тренингом у Сали за мале спортове.

Да подсетимо, акција је стартовала првог октобарског четвртка терапеутским вежбама.

За разлику од премијерног тренинга сутрашњи ће бити фреквентнији с обзиром да полазнице очекују три “станице” – кардиобокс, теретана са кардио салом и самоодбрана.

“Код мене ће радити кардио бокс. Реч је о кардио тренингу са елементима бокса. То вам је антистрес тренинг” – уз осмех каже Данијел Кокора, један од тренера у акцији “Вежбањем до здравља”.

Иначе, „Вежбањем до здравља“ осмишљено је првенствено за физички неактивне припаднице лепшег и нежнијег пола наше општине с намером да их се што већи број укључи рекреативно у спорт.

Планом активности, а на основу Програма рада, Установе за спорт тренинзи ће се одржавати једном недељно уз широку лепезу спортских активности: терапеутске вежбе, пилатес, фитнес, основе борилачких вештина, чаробна моћ јоге... прилагођену годинама и физичкој спреми полазница од стране спортских стручњака са искуством у раду који ће и водити тренинге.

Поред тренинга биће организована и едукативна предавања стручњака из области спорта и здравља, као и рекреативна такмичења и излети.

Акција "Вежбањем до здравља" трајаће у овој години до краја децембра, а нови тромесечни циклус почеће у фебруару наредне године.

„Физичка активност може заменити многе лекове али ниједан лек не може заменити физичку активност“


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"