Актуелно

Бесплатна акција „Вежбањем до здравља“ у Установи за спорт од 3. октобра

Бесплатна акција „Вежбањем до здравља“ у Установи за спорт од 3. октобра


Установа за спорт Ковин организуе бесплатну акцију „Вежбањем до здравља“ за све припаднице лепшег и нежнијег пола наше општине од 3. октобра, с намером да што већи број наших, физички неактивних, суграђанки укључи рекреативно у спорт.

 Планом активности, а на основу Програма рада, Установе за спорт тренинзи ће од првог октобарског четвртка бити одржавани једном недељно, а у два тромесечна циклуса (октобар – децембар ове и фебруар – април наредне године).

Акција „Вежбањем до здравља“ обухватаће широку лепезу спортских активности: терапеутске вежбе, пилатес, фитнес, основе борилачких вештина, чаробна моћ јоге... прилагођену годинама и физичкој спреми полазница од стране спортских стручњака са искуством у раду који ће и водити тренинге.

Поред тренинга биће организована и едукативна предавања стручњака из области спорта и здравља, као и рекреативна такмичења и излети.

Зграда за мале спортове у Ковину, у улици Бранислава Нушића 2/а, биће место окупљања и рада, а због организације рада и формирања група, неопходнo је пријавити се за вежбање.

Очекујући Ваше активно учешће, пријаве и информације можете добити на телефоне:

 069/666067 (Пеле) и 064/9748726 (Жаре)

„Физичка активност може заменити многе лекове али ниједан лек не може заменити физичку активност“


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"